Máte zkušenosti s péčí o blízkou osobu a jste ochotna / ochoten se o ně podělit?

Máte zkušenosti s péčí o blízkou osobu a jste ochotna / ochoten se o ni podělit? Pak se tato nabídka týká právě Vás. Fond dalšího vzdělávání (FDV) realizuje projekt zaměřený na podporu rodinných (neformálních) pečujících, v rámci kterého nabízí spolupráci lidem, kteří mají zkušenost s péčí o blízkou osobu, buď seniora, nebo osobu se zdravotním postižením (nevidomou osobu, osobu s mentálním či fyzickým postižením, popř. jinou osobu).

V rámci projektu, který poběží do konce května roku 2019, nabízíme spolupráci formou dohody o pracovní činnosti (DPP) pro ty pečující, kteří by byli ochotni se zhruba pětkrát za rok zúčastnit setkání s dalšími pečujícími a odborníky a diskutovat nad potřebami a zkušenostmi osob pečujících o blízkou osobu a pomoci nastavit systém a formy podpory lidí v této životní situaci v České republice. Z přihlášených osob bude vybráno několik zájemců tak, aby byly zastoupeny všechny cílové skupiny a typy pečujících.

V případě zájmu nebo upřesňujících dotazů se prosím neváhejte obrátit na gestorku projektu Jindru Dienstbierovou (jindra.dienstbierova@fdv.cz). Předem Vám děkujeme za Váš zájem a těšíme se na kontakt a setkání s Vámi.

 

Zdroj: Fond dalšího vzdělávání

 

(foto: freeimages.com)