Starám se a pracuji: Využijte bezplatnou poradnu pro pečující

Rádi bychom vás upozornili na bezplatnou poradnu Starám se a pracuji, která pomáhá všem, kdo se snaží skloubit práci s péčí o osobu blízkou. Ve čtvrtek 28. 1. od 15:00 do 17:00 se můžete ptát v online chatu odbornice na sociální a zdravotní poradenství Mgr. Marií Havrlíkovou na stránkách poradny www.staramseapracuji.cz (více informací).

Konzultovat s ní můžete celou škálu problémů, se kterými se potýkáte při péči o své blízké. Ať už se jedná například o to, na jaké dávky máte nárok či jaké sociální a zdravotní služby můžete využít. Také se můžete zeptat na novinky v oblasti sociálních služeb a systému sociálního zabezpečení, ke kterým došlo v důsledku pandemie Covid-19.

Dále poradna Starám se a pracuji nabízí neformálně pečujícím a jejich rodinám zdarma dlouhodobou odbornou a komplexní podporu nebo jednorázové konzultace ve všech oblastech péče. Využít tak můžete až 60 hodin např. poradenství psychologa, expertů na sociální a zdravotní služby, právní podporu či finanční poradenství.

Osobní konzultaci si můžete domluvit na čísle 607 919 028 (Pavel Štern – vedoucí poradny, Po-Pá od 9:00 do 15:00), nebo poradnu kontaktujete přes e-mail poradna@byznysprospolecnost.cz.