Hledáte práci v sociální nebo zdravotní oblasti? Podívejte se na portál “Pracevesluzbach.eu”

Na novém portálu Pracevesluzbach.eu pro zaměstnance a zaměstnavatele v sociálních a zdravotních službách naleznete aktuální nabídky práce a další informace z oblasti zaměstnanosti v sociálních a zdravotních službách. Portál, který v pilotní verzi provozuje Institut pro sociální politiku a výzkum, z.s. přináší každý den nové pracovní nabídky.

Cílem nového pracovního portálu není pouze zprostředkovávat nabídky práce, ale také přinášet relevantní informace pro zaměstnance a zaměstnavatele v sociální a zdravotní oblasti a podporovat aktivity přispívající ke zvýšení kvality pracovních míst a podmínek a lepší soulad mezi poptávkou a nabídkou na trhu práce. Portál bude přinášet informace o dalších tématech a souvislostech zaměstnání v tomto sektoru služeb, včetně v oblasti zdravotní a sociální správy (státní správy a samosprávy).

Poskytovatelé sociálních a zdravotních služeb a další subjekty, včetně veřejné správy mohou na portále vkládat a zveřejňovat pracovní nabídky a zacílit na potenciální zájemce o zaměstnání v této oblasti.

Portál bude také informovat o změnách související legislativy a o možnostech dalšího rozvoje a vzdělávání pracovníků v sociálních a zdravotních službách s důrazem na přibližování podmínek a kvality služeb a pracovníků v sociální a zdravotní oblasti. 

Cílem portálu je rovněž zprostředkování informací o širším mezinárodním kontextu zaměstnanosti v sociální a zdravotní sféře a zaměření se na politiky a opatření rozvoje lidských zdrojů v oblasti sociálních a zdravotních služeb v dalších zemích Evropské unie i zemích mimo EU.

 

 

Foto: carl dwyer (freeimages.com)